Vullingen

De taart bestaat over het algemeen uit moskovisch gebak, dat is een biscuit die lekker licht en subtiel van smaak is. U kunt uiteraard ook kiezen voor de chocolade variant hiervan.

Marsepein of fondant?

Welke variant u kiest ligt helemaal aan uw smaak. Fondant is een suikerpasta en daardoor ook wat zoeter dan marsepein welke is gemaakt op basis van amandelen vermengd met suiker. Uiteraard kunt u altijd advies krijgen over welke variant u het beste kunt kiezen in combinatie met de vullingen die u wenst.

De vulling

Elke taart wordt gevuld met één laag luchtige botercrememousse (vanille) en één laag vulling naar keuze. Voor het kiezen van een vulling heeft u de keus uit de standaard vullingenlijst en de lijst met bewerkelijke vullingen. Voor een bewerkelijke vulling wordt een toeslag gevraagd van €2,50 per taart, aangezien voor het maken van de vulling duurdere ingrediënten worden gebruikt (bijvoorbeeld bij de keus voor seizoensproducten etc.) en het maken ervan bewerkelijker is.

Standaardvullingen

  • Slagroom met vruchtjes
  • Aardbeienvlaaivulling/jam
  • Kersenvlaaivulling/jam
  • Zwitserse room
  • Chocoladecremevulling
  • Luchtige botercreme
  • Banketbakkersroom
  • Mokkacreme

Bewerkelijke vullingen

  • Aardbeienbavarois
  • Kersenbavarois
  • Champagnecreme
  • Citroenvulling
  • Bokkenpootjesvulling
  • Bonbonblocvulling
  • After-eightvulling
  • Monchouvulling
  • Mergpijpjesvulling
  • Dulche de leche (zoete gecondenseerde melk)
  • Chocoladefudge