Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Taartbestelling

 1. Een bestelling dient minimaal twee weken voor geplande datum te worden aangevraagd, na deze tijd kan Taartfanaat niet garanderen dat er plek is voor een bestelling. Een uitzondering hierop geldt voor de bestelling van een bruidstaart.
 2. Spoedbestelling: indien een bestelling binnen 3 werkdagen dient te worden gemaakt, geldt er een toeslag van €15,-.
 3. Een bestelling dient te worden afgehaald op het afhaaladres, Masaistraat 63 in Purmerend, tenzij anders is overeengekomen.
 4. Bezorgkosten: binnen een straal van 10 km buiten Purmerend zijn bezorgkosten gebonden van €0,39 per gereden kilometer. Buiten een straal van 10 km bedragen de bezorgkosten €0,59ct per gereden kilometer.
 5. Bij afhalen is Taartfanaat verantwoordelijk voor het deugdelijk verpakken van de bestelling. Het veilig vervoeren van de bestelling is voor eigen risico van de klant. Taartfanaat is niet aansprakelijk voor schade ontstaan tijdens het vervoer.
 6. Taartfanaat zal aan de hand van de wensen een offerte opmaken, na akkoordverklaring van de offerte zal de bestelling definitief worden genoteerd.
 7. De prijzen zoals op de site zijn weergegeven zijn inclusief btw.

Het annuleren van een bestelling

 1. Het annuleren van een bestelling kan tot 1 week voor de afgesproken datum, daarna geldt dat er een bedrag in rekening wordt gebracht van 50% van het totaalbedrag. Een uitzondering hierop geldt voor de bestelling van een bruidstaart.
 2. Taartfanaat is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om in geval van overmacht, te weten ziekte, letsel, zwaarwegende (privé-)omstandigheden, de bestelling te annuleren. Taartfanaat zal zich inzetten voor het vinden van een gepaste oplossing.

Bestelling van een bruidstaart

 1. Bruidstaarten dienen minimaal twee maanden voorafgaand de trouwdatum te worden besteld, na deze tijd kan Taartfanaat niet garanderen dat er plek is voor een bestelling.
 2. Een bruidsproeverij kan worden afgenomen voor een bruidstaart vanaf 50 personen. Onder de 50 personen wordt er een vergoeding in rekening gebracht van €29,-.
 3. Indien er gebruik wordt gemaakt van een taartstandaard, geldt hiervoor een borg van €100,-. De standaard dient binnen 1 week na gebruik te worden geretourneerd, waarna de borg zal worden teruggestort.

Website

Alle foto’s en inhoudelijke tekst zijn eigendom van Taartfanaat en zijn derhalve auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren van de inhoud van de website zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming is niet geoorloofd.