Prijzen

De prijs voor een taart is per persoon is €3,80. Dit is inclusief 1 niet bewerkelijk boetseersel, onderbord en GRATIS bezorging in Purmerend en omgeving (binnen 7 km). Voor een stapeltaart geldt een toeslag van €5,-.

Een taart kan besteld worden vanaf 15 personen en een stapeltaart vanaf 20 personen.

Wilt u weten hoeveel een bepaalde taart precies kost, dan kunt u een mail sturen naar info@taartfanaat.nl of via het contactformulier. U kunt daar vermelden voor hoeveel personen u de taart wilt bestellen, het thema en gewenste decoraties en de vulling.

3D-taarten

Een 3d taart wordt geheel in vorm gesneden en is te bestellen vanaf 20 personen. De prijs van een 3D taart is op aanvraag.

Prinsessentaart

Een prinsessentaart is voor 16 personen en kost €55,-. Het onderbord en de barbie (pinpop) zijn bij de prijs inbegrepen.

Cupcakes (minimale afname 15 stuks)

Met een platte decoratie € 1,90
Met een boetseersel € 2,50 – € 3,50
Met een botercreme toef € 2,20
Met een botercreme toef en boetseersel € 2,80 – € 4,50
Minicupcakes,(minimumafname 25 stuks) € 0,80
Meerprijs gevulde cupcake € 0,40 per cupcake
Meptaartje met slagroom of botercreme € 5,00
Meptaartje met fondant of marsepein € 7,50
Cakepops € 2,50
Koekjes met marsepein of fondant € 2,00
Koekjes met icing € 3,00

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Bestellen

Bij Taartfanaat gaat bestellen simpel en snel!

Maak een keuze uit het soort gebak en de vele lekkere vullingen die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Geef aan voor hoeveel personen de taart bestemd is, thema en andere wensen, en voíla de besteling is geplaatst. De bestelling wordt dezelfde dag nog bevestigd.

Een bestelling kan worden geplaatst via het contactformulier of telefonisch op 06-20650045. Om zeker te zijn dat wij ruimte hebben om ook voor jou een prachtige taart te kunnen maken, is het aan te raden om twee weken voor de geplande datum de bestelling te plaatsen. Binnen twee weken kunnen wij geen garantie geven dat er ruimte is, uiteraard is navraag altijd mogelijk.

De bestelling laten bezorgen is ook één van de mogelijkheden bij Taartfanaat. In Purmerend en de omgeving binnen een straal van 7 km is bezorgen gratis. Buiten deze straal kost het bezorgen van een bestelling slechts €0,24 per kilometer.

Bruidstaarten

De perfecte taart voor de perfecte dag

Trouwen is een speciale gelegenheid en daar hoort uiteraard een mooie en vooral een lekkere taart bij. Voor deze bijzondere dag zijn jullie bij Taartfanaat  aan het juiste adres.

Bij Taartfanaat is elke bruidstaart uniek, elke decoratie wordt met de hand vervaardigd en er worden producten gebruikt van uitsluitend de hoogste kwaliteit. In een kennismakingsgesprek bespreken we samen wat jullie persoonlijke wensen zijn. Er wordt aandacht besteed aan een eventueel thema, stijl, vulling(en), de locatie, afstemming met de eventuele weddingplanner, de gasten, kleuren, trends en alles wat erbij komt kijken voor de perfecte bruidstaart.

Tijdens het kennismakingsgesprek is het mogelijk om een bruidsproeverij af te nemen, dit is een echte aanrader en vooral ook lekker. Dit geeft jullie de mogelijkheid om letterlijk alvast een voorproefje te nemen van de vullingen, biscuitsoorten en dus de uiteindelijke bruidstaart. Een bruidsproeverij bestaat uit drie proeftaartjes, gevuld met de vullingen die jullie van tevoren hebben uitgekozen. De proeverij is voor maximaal vier personen (in overleg eventueel meerdere personen) en is gratis bij de afname van een bruidstaart vanaf 50 personen. Voor een bruidstaart tot 50 personen kost een proeverij €29,-

De prijs van een bruidstaart is afhankelijk van jullie wensen en uiteraard de grootte van het gezelschap. Een bruidstaart kan worden besteld vanaf 30 personen en is vanaf €5,10 per persoon. Inbegrepen zijn dan de kosten voor het brengen (binnen een straal van 10 km buiten Amsterdam)het opbouwen van de taart op locatie en het gebruik van eventueel presentatiemateriaal.

 

Heb je nog vragen over het plaatsen van een bestelling, neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.